Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ


Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, γνωστός για τις αθλητικές του δραστηριότητες, τις περιπέτειες του στο ψάρεμα και την σθεναρή αντίσταση του στη Δύση, προτάθηκε για το Νόμπελ Ειρήνης.


Πλήθος Ρώσων πολιτικών και καλλιτεχνικών προσωπικοτήτων της Ακαδημίας Πνευματικής Ενότητας και Συνεργασίας των Εθνών, πρότειναν με επιστολή τους στην Ακαδημία των Βραβείων Νόμπελ τον Πούτιν, για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, για την στάση που κράτησε στον πόλεμο της Συρίας, σύμφωνα με το news.gr.

Όπως λένε οι υποστηρικτές του Ρώσου προέδρου, "η προσπάθεια του για μια πολιτική λύση, απέτρεψε το ξέσπασμα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου". Οι υποψηφιότητες για το Νόμπελ, είναι μυστικές σύμφωνα όμως με πληροφορίες που διέρρευσαν, στο διαδίκτυο οι διεκδικητές, είναι ήδη 259.