Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΟΝ ΕΡΙΦΙΟΝ...!!! ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...!!!


Η πρεσβεία της Γαλλίας στα Τίρανα εγκαινίασε, σήμερα, την εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων των υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών της Αλβανίας για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και του "ξεπλύματος" χρήματος.

Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι δύο μήνες και, στη συνέχεια, οι εμπειρογνώμονες που συμμετείχαν στη διαδικασία θα ταξιδέψουν στη Γαλλία, τονίζεται - μεταξύ άλλων - σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων "ΑΤΑ".

Η πρέσβης της Γαλλίας στην Αλβανία Κριστίν Μορό δήλωσε - στη διάρκεια της εναρκτήριας τελετής της εκπαίδευσης - ότι ο αγώνας κατά του οργανωμένου εγκλήματος και του "ξεπλύματος" χρήματος είναι ζητήματα που έχουν στενή σχέση.

Η Γαλλία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει την Αλβανία στην εκπλήρωση αυτού του στόχου (της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος). Οι κανόνες έχουν οριστεί από το Νόμο και όλοι οι παραβάτες πρέπει να τιμωρούνται, υπογράμμισε.

aftonomi.gr