Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... Aπέλασαν τη σύζυγο του Κύπριου υπ.Πολιτισμού!!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Τουρκία με πρωταγωνίστρια την σύζυγο του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Κυριάκου Κενεβέζου. 
Όπως γράφει η εφημερίδα Vatan οι Τούρκοι έδιωξαν με προκλητικό τρόπο τρόπο από τη χώρα την Χρυσαίμιλη Κενεβέζου η οποία θα συμμετείχε σε ένα συνέδριο στη Σμύρνη με θέμα «Λύσεις για αντιμετώπιση των Παιδιών με ιδιαίτερες συμπεριφορές». 
Όταν η σύζυγος του Κύπριου υπουργού έφτασε στο αεροδρόμιο Αντνάν Μέντερες στην Πέργαμο της Σμύρνης έδωσε στους αστυνομικούς το διπλωματικό διαβατήριο που διαθέτει. Οι τούρκοι αστυνομικοί αρνήθηκαν να της επιτρέψουν να εισέλθει στη χώρα. Στάλθηκε ερώτημα στο υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα και η εντολή που δόθηκε ήταν η απέλαση της.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Vatan που αποκαλύπτει το θέμα με τίτλο « διπλωματική απέλαση» η κυρία Κενεβέζου αρνήθηκε να λάβει βίζα της Τουρκίας, επειδή διέθετε διπλωματικό διαβατήριο.  
Μετά από μια αναμονή 6 ωρών στο αεροδρόμιο αναγκάσθηκε να φύγει με πτήση προς χώρα της Ευρώπης. Υπενθυμίζεται ότι οι διπλωμάτες και όσοι διαθέτουν διπλωματικό διαβατήριο δεν έχουν καμία υποχρέωση να λάβουν βίζα.
Οι Τούρκοι δεν αλλάζουν. από τις στέππες της Μογγολίας μέχρι σήμερα είναι οι ίδιοι. Το θέμα είναι εμείς οι ιδιοκτήτες αυτής της μεριάς της γης, τι κάνουμε...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr