Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Οταν ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδ.Βουδούρης ήταν μέλος του Ιδρύματος του επιχειρηματία Αναστάσιου ΠάλληΠριν ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης προφυλακιστεί, η εφημερίδα το Εθνος είχε συνδέσει το όνομά του με το σκάνδαλο Ιωάννη Καρούζου και περιέγραψε μάλιστα τη συνεργασία του με τον -σήμερα φυγόδικο- επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη.

Σε επόμενο δημοσίευμά της η εφημερίδα αναφερόταν ότι υπάρχει Μη κερδοσκοπικό Ιδρυμα Πάλλη, με την ιστοσελίδα www.pallisfoundation.gr και ότι στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος είναι μέλος και ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης.
Η εφημερίδα ανέφερε, επίσης, ότι από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος αφαιρέθηκε το τμήμα όπου αναγράφονταν τα μέλη του δ.σ. ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις -έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη βίλα του Αναστάσιου Πάλλη όπου βρέθηκαν όπλα και ναζιστικά σύμβολα- η ιστοσελίδα του Ιδρύματος Πάλλη δεν ανοίγει καθόλου.

Ας σημειωθεί ότι ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δεν έχει δώσει ποτέ εξηγήσεις για τη συμμετοχή του στο Ιδρυμα Πάλλη.
iefimerida