Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Αχμέτ προσεχώς στην Αθήνα...μόνο αυτός μας έλειπε !

Εντός των προσεχών ημερών θα επισκεφθεί την Αθήνα ο τούρκος ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Λεβέντ Γκιουμρουκτσού.
Σύμφωνα με τον Γκιουμρουκτσού, η επίσκεψη θα γίνει με σκοπό την προετοιμασία της επόμενης συνεδρίασης του Ελληνοτουρκικού Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας.

Επίσης, έγινε αναφορά και στη διαδικασία συνομιλιών στο Κυπριακό, με τον εκπρόσωπο του τουρκικού ΥΠΕΞ να δηλώνει ότι κατά την πρόσφατη συνομιλία των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας στη Νέα Υόρκη τέθηκε θέμα επισκέψεων των ειδικών απεσταλμένων των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων στην Αθήνα και την Άγκυρα, «πράγμα που συνιστά στοιχείο που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα».!!!

Ο Γκιουμρουκτσού είπε ότι «πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένας τρόπος συνομιλιών, που μπορεί να συμβάλει στην επίλυση» σημειώνοντας ότι δεν έχουν ακόμη καθοριστεί οι ημερομηνίες των εν λόγω επισκέψεων.

«Δεν υπάρχει λόγος για να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι το τέλος του έτους, αν μετά την έναρξη των συνομιλιών, παρουσιαστεί η αναγκαία πολιτική βούληση» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του τουρκικού ΥΠΕΞ, η εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πάγια θέση της Τουρκίας ότι κύριος συνομιλητής των Ελληνοκυπρίων είναι οι Τουρκοκύπριοι.

Πηγή: ΑΜΠ
veteranos.gr