Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησε την "φάμπρικα" ο Σαμαράς: Νομιμοποίησε τους λαθρομετανάστες της Μανωλάδας!


Ξεκίνησε την "φάμπρικα" ο Σαμαράς: Νομιμοποίησε τους λαθρομετανάστες της Μανωλάδας!
Και ενώ η κοινή γνώμη είναι στραμμένη στα αμνοερίφια, στα τάνκς και στα μπαζούκας, έρχεται μέσα στην αναμπουμπούλα η υλοποίηση της δέσμευσης του υπουργού ΠΡΟ - ΠΟ από την Νέα Μανωλάδα.

Μετά βαΐων και κλάδων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/10 η δέσμευση της Κυβέρνησης που είχε ανακοινωθεί δια στόματος Δένδια στη Βάρδα, για τη νομιμοποίηση των τραυματιών του μακελειού της Μανωλάδας, από τους επιστάτες (γνωστοί ΠΑΣΟΚοι της περιοχής) στα φραουλοχώραφα.Στην περιοχή έφτασε ο Πρέσβης του Μπαγκλαντές Mohamed Golan, προκειμένου να επιδώσει στους 35 συμπατριώτες του τα έγγραφα της νομιμοποίησής τους. Η διαδικασία αυτή έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Κατάστημα Βάρδας, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Βασίλη Τσιρίκου, του αντιδημάρχου Δημήτρη Κωστόπουλου, της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας Δήμητρας Μαγγίνα και του διοικητή του Α.Τ. Βάρδας Παναγιώτη Γεωργούλια.

Όπως καταλάβατε αγαπημένοι συμπατριώτες το κράτος μας λειτουργεί.
Πηγή: http://elnewsgr.blogspot.gr/2013/10/blog-post_38.html