Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ...;;; ΉΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ...!!!


Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική λέει ο ιστότοποσ που την φιλοξενεί και τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.
Όμως όπως θα διαπιστώσετε με σχετική ευκολία. ιδιαίτερα δε αν μετακινηθείτε πρός τον συγκεκριμένο σύνδεσμο (ΕΔΩ) είναι πως από τις επιλογές απουσιάζει η Χρυσή Αυγή... Βέβαια το εντοπίζει με αυκολία και ο κόσμος που δίνει ένα μεγάλο χαστούκι σε όλα τα συστημικά κόμματα και επιλέγει "άλλο" σε ποσοστό 80%...!!!
stoxos.gr