Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησαν τα ρεσιτάλ ηθοποιίας στην Βουλή: Ο υιός Ψυχάρης, δεν μπορεί να είναι στην ίδια αίθουσα με δολοφόνους!

psixaris«Δεν ανέχομαι να βρίσκομαι στην ίδια αίθουσα με δολοφόνους» διαμαρτυρήθηκε ο βουλευτής ης ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, το πρωί της Τετάρτης.
Λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας βουλευτών, ο κ. Ψυχάρης επικαλούμενος προσωπικό ζήτημα, πήρε τον λόγο για να δηλώσει ότι...


δεν μπορεί να ανεχθεί την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις για βαριά εγκλήματα.
«Δεν μπορώ να ανεχθώ να είμαι στην αίθουσα μαζί με δολοφόνους, με αυτούς που δολοφονούν τη Δημοκρατία» είπε ο βουλευτής, ενώ ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έκελεισε τα μικρόφωνα και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει την παρέμβασή του.
Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, εκείνη τη στιγμή, βρίσκονταν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Μιχάλης Αρβανίτης.

elkosmos.gr