Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!


«Η Τουρκία θα πληρώσει ακριβά την υποστήριξή της στους "τρομοκράτες" που μάχονται για την ανατροπή του συριακού καθεστώτος», δήλωσε ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ 'Ασαντ σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Halk-TV.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς την παρουσία στα τουρκικά σύνορα τζιχαντιστών της Αλ-Κάιντα, ο Άσαντ εκτίμησε πως «στο εγγύς μέλλον οι τρομοκράτες αυτοί θα προκαλέσουν προβλήματα στην Τουρκία. Και η Τουρκία θα πληρώσει πολύ ακριβά».

Ο σύρος πρόεδρος υποστήριξε ακόμη ότι «δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιεί κάποιος την τρομοκρατία σαν τραπουλόχαρτο και να το βάζει στην τσέπη του. Γιατί (η τρομοκρατία) είναι σαν το σκορπιό που δε διστάζει να δαγκώσει την κατάλληλη στιγμή».

Η τουρκική κυβέρνηση είναι από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της συριακής εξέγερσης.

Ο 'Ασαντ επιτέθηκε στον τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον οποίο είχε κάποτε στενές σχέσεις. Όπως είπε, «ό,τι λέει για τη Συρία και το λαό της είναι ψέματα. Ο Ερντογάν το μόνο που κάνει είναι να υποστηρίζει τους τρομοκράτες στη Συρία».
alithiastofos

hellas-now.com