Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ χρειαστηκε ο Μπουταρης για να κανει τα εγκαινια στην Αλβανικη πλατεια


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην περιοχή απέναντι από τον ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη, καθώς στο σημείο είναι σε εξέλιξη διαμαρτυρία ατόμων που κρατούν ελληνικές σημαίες, με αφορμή την τελετή μετονομασίας του πάρκου, σε Πάρκο Δυρραχίου. Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να μετονομαστεί το πάρκο, αφού έκανε αποδεκτή δωρεά του Προξενείου της Αλβανίας στην Θεσσαλονίκη για την δημιουργία «Πάρκου Δυρραχίου». Οι συγκεντρωθέντες φωνάζουν συνθήματα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκη, Γιάννη Μπουτάρη και των Αλβανών. 

Έξαλλη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά η πρόεδρος της Β Δημοτικής Κοινότητας και μέλος της παράταξής του, Χιονία Αδάμ Καρυπίδου. Η κ. Καρυπίδου παρέστη στα εγκαίνια του πάρκου Δυρραχίου, στην περιοχή του ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε ενοχλημένη από το γεγονός ότι δεν ρωτήθηκε το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας πριν ληφθεί απόφαση για τη μετονομασία.

thestival