Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Πώς Αποδόμησε Ο Η.Κασιδιάρης Τον Ψευδομάρτυρα


 Ένας μάρτυρας (από τους δύο “όλους κι όλους”) που κατέθεσε στον αντεισαγγελέα Χ.Βουρλιώτη για την “εγκληματική δράση της οργάνωσης” φαίνεται ότι είναι άτομο με πλούσιο ποινικό μητρώο και εθισμούς σε ουσίες.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης πήγε άριστα ενημερωμένος για το ποιον του συγκεκριμένου ατόμου και αποδόμησε πλήρως και την μαρτυρία και τον μάρτυρα.

Οι ανακριτές άκουσαν τον Ηλία Κασιδιάρη να τους μιλάει για τον μάρτυρα και να καταγγέλλει ότι πρόκειται για άτομο που δεν έχει καμία ηθική, που ζητούσε χρήματα από τη Χρυσή Αυγή, πως προερχόταν από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ότι εκδιώχθηκε λόγο ανάρμοστης συμπεριφοράς από το κόμμα και για να τους εκδικηθεί πήγε και κατέθεσε “ένα βουνό ψέματα”.

Φυσικά θα στραφούν νομικά εναντίον του αφού οι ψευδομαρτυρίες του οδήγησαν στην σύλληψή τους και την ταλαιπωρία τους.

Η πιο χονδροειδή πολιτική σκευωρία που στήθηκε ποτέ…
madatoforos.com