Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Π. ΣΑΡΑΚΗΣ: «Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ»


Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, κατήγγειλε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι "μέσα από τις δηλώσεις του σε εφημερίδα, προσπάθησε να επηρεάσει τη δικαιοσύνη". Συγκεκριμένα ο κ. Σαράκης είπε πως οι δηλώσεις του Σαμαρά που περιείχαν λέξεις όπως «θα τους τσακίσουμε» αποδείκνυε πως όλη αυτή η ιστορία είχε μια τεράστια πολιτική σκοπιμότητα.


Εξάλλου, συνεχίζει ο γνωστός δικηγόρος, αυτός ήταν και ο λόγος της δικής του διαγραφής από την Νέα Δημοκρατία. «Ένας από τους μάρτυρες ήταν τυχοδιώκτης, αναξιόπιστος» ανέφερε ο κ. Σαράκης ενώ συνέχισε λέγοντας πως «συγχαίρω τους δικαστές γιατί ξέρουν να διασταυρώνουν τις πληροφορίες αλλά και να τις ξεχωρίζουν».
makeleio.gr