Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Φανατικοί ισλαμιστές έγραψαν αραβικά μηνύματα και κατέστρεψαν χριστιανικό εκκλησάκι στην Κρήτη!!!


Προβληματισμένη η αστυνομία από το βανδαλισμό στο εκκλησάκι των Ποταμιών ενώ προσήχθησαν δύο άτομα από την περιοχή.
Φανατικοί ισλαμιστές έγραψαν αραβικά μηνύματα και κατέστρεψαν χριστιανικό εκκλησάκι στην Κρήτη!!!
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, μέχρι και γλωσσολόγο επιστράτευσε η Αστυνομία, για να αποκρυπτογραφήσει τα μηνύματα που βρέθηκαν γραμμένα, στους τοίχους της μικρής εκκλησίας στις Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου.Το εκκλησάκι, βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους!

Ηδη έχει κληθεί επιστήμονας που γνωρίζει την αραβική γλώσσα, ώστε να μεταφράσει τα συνθήματα και να βοηθήσει το έργο των αρχών, που προβληματίζονται, καθώς οι άγνωστοι δεν έκλεψαν τίποτα από το ναό, ούτε τα χρήματα από το παγκάρι, ούτε τα τάματα και το μόνο που ήθελαν ήταν να καταστρέψουν.

Την ίδια ώρα έχουν προσαχθεί δύο μετανάστες αραβικής καταγωγής, οι οποίοι εργάζονται εδώ και χρόνια στην περιοχή και για τους οποίους η τοπική κοινωνία εμφανίζεται διχασμένη: Οι μισοί κάτοικοι λένε ότι είναι υπεράνω πάσης υποψίας, εργατικοί και φιλήσυχοι, και οι υπόλοιποι τους αντιμετωπίζουν με καχυποψία.

Το όμορφο εκκλησάκι που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα κινδύνευσε να καεί ολοκληρωτικά και οι κάτοικοι της περιοχής που το αγαπούν και το φροντίζουν κάνουν το σταυρό τους που δεν συνέβησαν τα χειρότερα...
Πηγή