Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Βίντεο - σοκ: Δημόσιο μαστίγωμα γυναίκας στο ΣουδάνΤο βίντεο από το Σουδάν σοκάρει και προκαλεί αποτροπιασμό. Μια γυναίκα επέβαινε σε αυτοκίνητο ενός άντρα με τον οποίο δεν είχε σχέση, ερωτική ή συγγενική.

Η πράξη της τιμωρήθηκε με δημόσιο μαστίγωμα. Ένας αστυνομικός μαστιγώνει τη γυναίκα στον δρόμο την ώρα που το πλήθος κάθεται και παρακολουθεί χωρίς να διαμαρτύρεται ή να παρεμβαίνει. Κάποιοι ακούγονται να γελάνε.Το "αδίκημα" της γυναίκας απαγορεύεται από το ποινικό δίκαιο της χώρας.

Το βίντεο φαίνεται πως έχει γυριστεί στην πόλη του Χαρτούμ, την πρωτεύουσα του Σουδάν, και παρουσιάζει την τρομοκρατημένη γυναίκα να κλαίει από τον πόνο καθώς το μαστίγιο πέφτει με ορμή επάνω της.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας όπως αναφέρεται είναι Χαλιμά, έχει κουλουριαστεί στο έδαφος προσπαθώντας να καλύψει το κεφάλι της με ένα ροζ σάλι, ενώ ο αστυνομικός τη μαστιγώνει.

Στο βίντεο (0:39) ακούγεται ο αστυνομικός να λέει στη γυναίκα: "Αυτό γίνεται για να μην ξαναμπείς σε αυτοκίνητο άλλη φορά".Soudan by CDemo83

flashnews