Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Συμμορία ανηλίκων Αλβανών λήστεψε φοιτητή με απειλή μαχαιριού στην Κρήτη!!!

Οι δράστες αιφνιδίασαν την παρέα του άτυχου σπουδαστή - Η παρέα του θύματος άρχισε να τρέχει, ο φοιτητής έμεινε πίσω και παραπάτησε...


Ένας 16χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς ως ο δράστης της ληστείας σε βάρος φοιτητή που είχε σημειωθεί προ ημερών στην περιοχή του Υγειονομικού.

Ο ανήλικος, ο οποίος διαμένει στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να διαρρήξει ένα ιατρείο.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι πρόκειται για τον δράστη της ληστείας υπό την απειλή μαχαιριού σε βάρος σπουδαστή προ ημερών.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Πατρίς'' ο φοιτητής με έναν φίλο του διέσχιζαν νυκτερινές ώρες τα δρομάκια στην περιοχή του Υγειονομικού όταν κατάλαβαν ότι μία παρέα νεαρών τους καταδίωκε. Οι δύο φίλοι χωρίστηκαν για να διασπάσουν τους αγνώστους, ο φοιτητής όμως στην βιασύνη του να διαφύγει, σκόνταψε και ένας εκ των δραστών πρόλαβε να τον ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, του απέσπασε το κινητό τηλέφωνο και 20 ευρώ, όμως το σοκ για τον φοιτητή ήταν μεγάλο...

http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/09/blog-post_3616.html