Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Ένας στους τρεις πολίτες πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν

aeropsek big
ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ!

Πολλές φορές από την εφημερίδα έχουμε αναφερθεί στους αεροψεκασμούς. Το θέμα απασχολεί ολοένα και περισσότερους πολίτες, ενώ έχουν κατατεθεί σχετικές ερωτήσεις....
Τώρα, το θέμα μπήκε και ως ερώτημα σε δημοσκοπήσεις προκειμένου να… ανιχνευτεί κατά πόσο υπάρχει η αίσθηση στους πολίτες για το ότι μας ψεκάζουν.

Το ερώτημα «ορισμένοι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;» μπήκε στην τελευταία δημοσκόπησης της Metron Analysis του Σεπτέμβριου, που δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής». Σύμφωνα με αυτή το 33,3% συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά.
Ως εδώ ας πούμε καλά, αν και μας προξενεί απορία το τι πιστεύει τελικά το 58,4% των ερωτηθέντων για τους αεροψεκασμούς! Μας προξενεί εντύπωση όμως και το παρακάτω ερώτημα της δημοσκόπησης που ρώταγε όσους πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν τι ψηφίζουν, προφανώς για να φτιάξουν οι άνθρωποι το προφίλ του... συνωμοσιολόγου!
Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα από το 33,3% όσων πιστεύουν στην εν λόγω θεωρία το 10,6% ψηφίζει ΝΔ, το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 1,9% ΠΑΣΟΚ, το 6,1% ΑΝΕΛ, το 15,3% ΧΑ, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 3,9% ΚΚΕ, το 2,8% Οικολόγους Πράσινους, το 2,5% Αλλο, το 28,4% άκυρο/λευκό/κανένα, ενώ το 7,2% είναι αναποφάσιστοι.
Και έχει και συνέχεια: «Οι γυναίκες φαίνεται ότι είναι αυτές που πιστεύουν τη θεωρία περί ψεκασμού αφού το 39% αυτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι συμφωνεί ότι μας ψεκάζουν με αέρια. Η συγκεκριμένη θεωρία κάνει θραύση, επίσης στις νεαρές ηλικίες (18-24), στους αγρότες και στους εργάτες και σε άτομα κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης».
Με λίγα λόγια τα μουρόχαβλα ανθρωπάκια του συστήματος θέλουν να μας πείσουν ότι αν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ ή Χρυσή Αυγή, είσαι γυναίκα και έχεις… χαμηλή εκπαίδευση ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ μπορείς να πιστέψεις αυτό που βλέπεις με τα μάτια σου στον ουρανό της Ελλάδας (αλλά και παγκοσμίως). Βρε δεν πάτε να… ψεκαστείτε!
www.elora.gr


epanastasi-gr.blogspot.com