Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ Πάτρα: Απειλούν ανέργους με κατασχέσεις...!!

Μακροχρόνια άνεργοι που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέου" στην Πάτρα απειλούνται με κατασχέσεις λόγω της οφειλής των νοσηλίων. 
Μέλη λαϊκών συνελεύσεων πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο του "Αγ. Ανδρέα", καθώς σε δύο περιπτώσεις, ενός άνδρα που χρειάστηκε να νοσηλευθεί για καρδιακό επεισόδιο και μίας γυναίκας που νοσηλεύθηκε για γυναικολογικό πρόβλημα, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος των κατασχέσεων κινητής και ακίνητης περιουσίας, .
Το οξύμωρο του πράγματος είναι ότι καθώς το νοσηλευτικό ίδρυμα παραμένει χωρίς διοίκηση εδώ και μήνες, οι εκπρόσωποι θα συναντηθούν με τον Ανδρέα Μαζαράκη, πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ και νυν Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου. 
Πηγή: patratimes 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr