Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Και άλλος Τούρκος πιάστηκε στην απαγορευμένη ζώνη!!!


Μέσα σε δέκα ημέρες για δεύτερη φορά, ένας Τούρκος εντοπίστηκε να κινείται μέσα σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στον Έβρο. Μάλιστα, προσπάθησε να το σκάσει όταν έγινε αντιληπτός, αλλά οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.


Ο 28χρονος αλλοδαπός που έχει διπλή τουρκική και βουλγαρική υπηκοότητα εθεάθη να κινείται με ένα Ι.Χ. φορτηγάκι με βουλγάρικες πινακίδες μέσα στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως κοντά στη Γεμιστή Έβρου.

Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για να τον ελέγξουν, αλλά αυτός βγήκε στην Εγνατία Οδό προσπαθώντας να διαφύγει, ώσπου εγκλωβίστηκε κοντά στο Τελωνείο Κήπων.

Κατά την έρευνα ισχυρίστηκε ότι είχε πάει στη μεθόριο για να παραλάβει οκτώ μη νόμιμους μετανάστες οι οποίοι περίμεναν επί τουρκικού εδάφους.

Πάνω του κατασχέθηκαν 100 ευρώ και ένα κινητό καθώς και το φορτηγάκι και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Στις 29 Σεπτεμβρίου είχαν συλληφθεί άλλοι δυο Τούρκοι ηλικίας 36 και 26 χρόνων βαθιά μέσα στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως και είχαν ισχυριστεί ότι έκαναν πεζοπορία και έχασαν το μονοπάτι τους.
veteranos