Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Κασιδιάρης στον Κορυδαλλό για να δει Μιχαλολιάκο και Λαγό (ΒΙΝΤΕΟ)«Οι προφυλακίσεις είναι άδικες», είπε
Στον Κορυδαλλό βρίσκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης με σκοπό να επισκεφθεί τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και τον Γιάννη Λαγό.

Πριν μπει όμως στη φυλακή για να συναντηθεί με τους προφυλακισθέντες είπε στις κάμερες ότι: «Οι προφυλακίσεις είναι άδικες. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για τον αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Είμαστε μάρτυρες του μεγαλύτερου πολιτικού εγκλήματος στα νεώτερα ελληνικά χρονικά.

Αντί να είναι στη φυλακή οι κλέφτες, οι απατεώνες με τις off shore εταιρείες και τα σκάνδαλα, οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος παραμένουν μέσα στη Βουλή και οδηγούνται μέσα στον Κορυδαλλό άνθρωποι που μοναδικό τους έγκλημα είναι πως είπαν την αλήθεια, απαίτησαν πολιτική κάθαρση, διεκδίκησαν μια ανεξάρτητη Ελλάδα».
newsbeast
hellas-now.com