Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... Φοβερή ανακάλυψη: Βρήκαν μουσείο όπλων που είχε επισκεφθεί και ο Κ.Παπούλιας !!

"Κανένα αυτόματο τυφέκιο εφόδου ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και κανένα αυτόματο τυφέκιο G-3 δεν βρέθηκε στις έρευνες που κάνουμε μέχρι τώρα. Στο σπίτι του Πάλλη βρέθηκαν ορισμένα κυνηγετικά όπλα Molot και Saiga ορισμένα από τα οποία είναι αντίγραφα των AK-47, αλλά δεν παύουν να είναι κυνηγετικά. Για όλα υπήρχαν νόμιμες άδειες από την αστυνομία. Το ίδιο ισχύει και για τα όπλα που βρέθηκαν στα κοντέϊνερ και ήταν της συλλογής του Πάλλη".

Τα παραπάνω τόνισε υψηλά ιστάμενη πηγή της ΕΛΑΣ στο defencenet.gr στο ερώτημα "Αν βρέθηκαν όπλα ΑΚ-47 και G-3 όπως μετέδωσε πριν λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA".
Πριν λίγο σύμφωνα με πληροφορίες διατάχθηκε έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών με βάση αυτοτελή δικογραφία από πληροφορία για την προέλευση των όπλων και των αρμάτων μάχης που βρίσκονται στο μουσείο (Π.Α.Λ.Ι.Σ. = Πολιτιστικής Ανάδειξης Λαμπρών Ιστορικών Συλλογών)που διατηρεί ο επιχειρηματίας στα Μεσόγεια, όπως και το ποιος έχει δώσει τις άδειες από την αστυνομία, αλλά όλα αυτά καμία πολιτική σημασία έχουν, αφορούν τον  Α.Πάλλη και σε καμία περίπτωση τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Έτσι ή αλλιώς τόσο τα που βρέθηκαν στο σπίτο του εφοπλιστή όσο και τα 4.000 παλαιά όπλα, μεταξύ των οποίων και πολλά του προπερασμένου αιώνα (φωτό) της εποχής της Ελληνικής Επανάστασης του '21 του μουσείου είχαν άδειες!
Όπως αποκάλυψε χθες το defencenet.gr ο Α.Πάλλης είχε μια σφοδρή διαμάχη την περασμένη άνοιξη με τον Βρετανό απόστρατο  Stacey Pringle που του είχε οργανώσει αντιπειρατικές ομάδες για τα πλοία του.
Ο Βρετανός ισχυριζόταν ότι του χρωστάνε 1 εκατ. ευρώ από τις αντιπειρατικές αποστολές συνοδείας που είχε οργανώσει.
Ο Βρετανός ενημέρωσε τη  Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας (τον Μάιο και τον Ιούνιο), πως στην οικεία του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη υπάρχει τεράστιος αριθμός οπλισμού!
Με επιστολή του ιδίου προς τον Άρειο Πάγο μάλιστα, o Pringle ζητά (;) να γίνει συσχέτιση της υπόθεσης με αυτή της Χρυσής Αυγής!
Και εδώ αρχίσουν τα κωμικοτραγικά: Τα 4.000 μουσειακά εκθέματα βρίσκονται σε ένα προσωρινό μουσείο το οποίο έχει επισκεφθεί μέχρι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας (νομίζουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ανακοίνωση από την προεδρία για το θέμα).
Από εκεί και πέρα χθες η Αντιτρομοκρατική έκανε έρευνα στο σπίτι του Πάλλη, όπου νακάλυψε 20 όπλα ΟΛΑ δηλωμένα, όπως και ένα στο παλαιό Φάληρο.
Όπλα κυνηγετικά, αλλά όχι τα κλασικής εμφάνισης κυνηγετικά: Είναι κυρίως ρωσικής κατασκευής Saiga με κυνηγετικά μονόβολα των CAL.12', δηλαδή απλά κυνηγετικά λείου σωλήνα, αλλά αντίγραφα των ... ΑΚ-47, όπως αυτό στην φωτό.
Τα όπλα αυτά χρησιμοποιούνται κατά κόρον στον εξοπλισμό των αντιπειρατικών ομάδων που συνοδεύουν τα πλοία στον Ινδικό Ωκεανό. 
Φυσικά τα όπλα ήταν δηλωμένα στην αστυνομία  και είχαν λάβει νόμιμες άδειες κατοχής αφού εξόπλιζαν τις ομάδες προστασίας των πλοίων Ρέστη και Πάλλη!
Βέβαια ο Βρετανός, ηθελημένα μίλησε για Χρυσή Αυγή και για Καλάσνικοφ. Και είπε στην αστυνομία ότι είδε ... ΑΚ-47 Καλάσνικοφ στο σπίτι του Πάλλη.
Χαρακτηριστικό του αδιεξόδου που έχει περιέλεθι η κυβέρνηση (που έχει εμπλέξει και την αστυνομία σε αυτή την υπόθεση) είναι το παρακάτω απόσπασμα που γράφτηκε στο, σφόδρα πολέμιο της ΧΑ, ΒΗΜΑ από τον συνήθως καλά ενημερωμένο αστυνομικό συντάκτη, Β.Λαμπρόπουλο:
"Σε σύγχυση βρίσκονται αστυνομικές και δικαστικές αρχές για τους χώρους εκπαίδευσης και το κρυμμένο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής περίπου έναν μήνα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Από τις πληροφορίες και κυρίως τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων δεν έχουν προκύψει καταλυτικά στοιχεία για τον εντοπισμό του οπλοστασίου του ακροδεξιού μορφώματος.
Αξιωματούχοι μιλούν για «ασαφείς ή αντικρουόμενες αναφορές που δεν υποβοηθούν στην ανεύρεση των όπλων της οργάνωσης ούτε αποσαφηνίζουν σε ποιο σημείο ακριβώς γινόταν η εκπαίδευση με τα όπλα». Οι αστυνομικοί μιλούν για οπλισμό που έχει διασκορπιστεί (σ.σ.: !!!) και όσο περνούν οι ημέρες το έργο του εντοπισμού έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο".
Ε, δεν μπορεί. Τόσες χιλιάδες ή εκατοντάδες ή δεκάδες όπλα είχαν οι χρυσαυγίτες για να καταλύσουν το πολίτευμα. Εστω και ένα (1) θα βρεθεί παρά τον ... "διασκορπισμό" τους!
Στο μεταξύ και ενώ η αντιτρομοκρατική σχολείται με το μουσείο Π.Α.Λ.Ι.Σ. ο τρομοκράτης Ν.Μαζιώτης του "Επαναστατικού Αγώνα" κυκλοφορεί ελεύθερος, ληστεύει με την ησυχία του και απειλεί...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr