Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Συγκλονιστική μαρτυρία βορειοηπειρώτη κρατουμένου για τις φυλακές του Χότζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική μαρτυρία βορειοηπειρώτη κρατουμένου για τις φυλακές του Χότζα (ΒΙΝΤΕΟ)
Τον Μιχάλη τον Μάνο τον συνάντησα λίγο μετά το 1991.

Τότε που άνοιξαν τα σύνορα, τότε που έπεσαν τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και οι αδερφοί μας βορειοηπειρώτες μπόρεσαν μετά από 50 χρόνια σκλαβιάς να πατήσουν στην ελεύθερη Ελλάδα και να ανασάνουν για λίγο αέρα ελευθερίας.Είναι κάποιες φορές που όταν ακούς κάποιον να σου μιλάει είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτά που περιγράφει ΤΑ ΒΙΩΣΕ. Θυμάμαι που μου είχε πει ότι όταν συνελήφθηκε μαζί με άλλους Έλληνες πατριώτες βορειοηπειρώτες από το κομμουνιστικό καθεστώς του Χότζα, εκεί μέσα στο κελί, μέσα στα αίματα, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα ότι θα καταφέρει να ζήσει, είδε μπροστά του την Παναγία. ΑΥΤΗ του έδωσε δύναμη να αντέξει.

Όταν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να δικαστεί (για την δράση του) οι χωριανοί του δεν τον γνώρισαν από το ξύλο και τα βασανιστήρια.

Ακούστε τον στο βίντεο που ακολουθεί (επισκέπτεται τη φυλακή όπου είχε κρατηθεί):Το είδαμε στο antiparakmi.blogspot.com

aftonomi.gr