Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Τι κρύβεται πίσω από το αμερικάνικο σήριαλ με Ελληνόφωνο δαίμονα!


Τι κρύβεται πίσω από το αμερικάνικο σήριαλ με Ελληνόφωνο δαίμονα!
Το νέο αμερικανικό σήριαλ με τον ελληνόφωνο δαίμονα δικαίως εγείρει ερωτήματα στους Έλληνες υποψιασμένους για τα παρασκηνιακώς τεκταινόμενα. Και ορθά έβγαλαν το συμπέρασμα ότι για να μας δαιμονοποιούν οι Νεοταξίτες κάτι πολύ καλό θα έχουμε κάνει. Ακριβώς αυτό συμβαίνει σε κλίμακα εφάμιλλη της δαιμονοποίησής μας, στην υπέρτατη δηλαδή, και φυσικά αντιστρόφως.


Οι Ελληνικές Δυνάμεις παίζουν αυτή την στιγμή καταλυτικό ρόλο στα δυο κυρίαρχα παγκόσμια προβλήματα του μήνα, το Συριακό και το πρόβλημα χρέους των ΗΠΑ. Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, έτσι είναι. Δυστυχώς κάποιες άλλες συμμαχικές δυνάμεις προσπαθούν να υποκλέψουν την μητρότητα των επιτυχιών, ο εμφύλιος πόλεμος που διεξάγεται είναι ασύλληπτος ακόμη και για τους γνωρίζοντες.

Η Ελλάδα ως χώρα εισπράττει προς όφελός της την αμοιβή, αυτή είναι η συμφωνία. Ο Αλεβίτης Άσσαντ στήνει άγαλμα τεραστίων διαστάσεων του Ιησού Χριστού, επειδή γνωρίζει ότι μια Δύναμη στην υπηρεσία του Ιησού ήταν δίπλα του από την αρχή της κρίσης, από τότε που οι άλλοι σύμμαχοί του στα δύσκολα τον εγκατέλειπαν και απέσυραν τον στόλο τους. Όπως επίσης γνωρίζει ότι αυτή η Δύναμη έδρασε για την επίτευξη ειρήνης.

Δικαίως λοιπόν δαιμονοποιούμαστε από τις δυνάμεις της καταστροφής, είμαστε ο φωτεινός αντίπαλός τους, ερχόμαστε από πολύ μακριά, από την αρχή της Ύπαρξης και σκοπεύουμε να πάμε άλλο τόσο.

ΥΓ Το σήριαλ φυσικά έχει γυριστεί εδώ και πολύ καιρό, άρα η πολύχρονη ελληνική δράση είναι ταυτοποιημένη από τα γνωστά κέντρα άλλο τόσο, όχι όμως περισσότερο. Έχασε το προτέρημα της μυστικότητας εξαιτίας ενός γεγονότος που θα αναφερθεί κάποια άλλη φορά. Ισως το τυχαίο έπαιξε ορθά τον ρόλο του, για να μάθουν και οι Έλληνες την δράση των δικών τους Δυνάμεων και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι ένας τυχαίος λαός, είναι οι Πνευματικοί Ηγέτες, όσο αθόρυβα κι αν ασκούν το λειτούργημά τους κι όσο κι αν διώκονται από εχθρούς και συμμάχους.
Πηγή: http://conspiracyfeeds.blogspot.gr/