Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑ... Αλλον διοικητή ΑΤ συνέλαβαν - Άλλον ανακοίνωσαν!!

Πάνω στη βιασύνη της κυβέρνησης να συνδέσει την αστυνομία με την "εγκληματική δράση της της Χρυσής Αυγής", γίνονται και μερικές κατά λάθος συκοφαντίες, αλλά "δεν τρέχει τίποτα". Παράπλευρες απώλειες:

Χρειάστηκε ο πρώην διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελήμονα να διαμαρτυρηθεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι φωτογραφίζεται όλες αυτές τις ημέρες ως δράστης στη θέση του συλληφθέντος, του 54χρονου αστυνομικού υποδιευθυντή Θανάση Σκάρα, για να διορθώσει η ΕΛ.ΑΣ το λάθος που είχε κάνει για τις συλλήψεις στον Άγιο Παντελεήμονα.
Στην ανακοίνωση της για τη σύλληψη εμφάνιζε ως συλληφθέντα τον πρώην διοικητή του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, ενώ στην πραγματικότητα είχαν πιάσει δήθεν "για τη δράση του στο πλευρό της Χρυσής Αυγής" (συκοφαντούν και τον κόμμα για παράνομη δράση!) τον πρώην διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας της συγκεκριμένης γειτονιάς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr