Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Ο Νταβούτουγλου στα Τίρανα ...Η Αλβανία μπορεί να στηρίζεται στην Τουρκία !

Επίσκεψη Νταβούτογλου στα Τίρανα: Θα έχουμε αδελφική συνεργασία, η Αλβανία θα στηρίζεται πάντα από την ΤουρκίαΚοινές συνεδριάσεις μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και την κατάρτιση μιας συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των χωρών, ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Αλβανίας Ντιτμίρ Μπουσάτι και της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου

.

"Μιλήσαμε για τις προετοιμασίες για την περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής εταιρικής σχέσης και τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Το έργο αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς και προβλέπει κοινές συνεδριάσεις μεταξύ των δύο κυβερνήσεων. Αυτό δείχνει τη σημασία που αποδίδουμε" δηλωσε ο Τούρκος υπουργός κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αλβανό ομολογό του στα Τίρανα.

Ο Νταβούτογλου είπε ότι η φιλία μεταξύ των δύο χωρών είναι σταθερή και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα συνεχίσει να ενισχύεται ακόμη περισσότερο στο μέλλον. "Η Αλβανία βρίσκετε σε συνεχή μεταμόρφωση, όλα αλλάζουν και αυτό ευχόμαστε να συνεχίσει... Η Αλβανία θα στηρίζεται πάντα από την Τουρκία ώστε να διαδραματίσει έναν πιο σημαντικό ρόλο στην περιοχή και τον κόσμο" είπε ο Τούρκος υπουργός.

Από την πλευρά του, ο Αλβανος υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του για τις προσπάθειες της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ερντογάν για την υλοποίηση του αγωγού TAP. Ο Μπουσάτι ζήτησε από την τουρκική κυβέρνηση να υποστηρίξει τις προσπάθειες της Αλβανίας, να υπάρξει τροφοδοσία και του Κοσόβου μέσων του αγωγού αυτού.
aftonomi.gr