Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Σαμαράς: Θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή της χώρας


Διαβάστε τι δήλωσε ο Σαμαράς από το Ισραήλ...

Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος κατά την ομιλία του στο Ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ στην Ιερουσαλήμ έστειλε μήνυμα μηδενικής ανοχής κατά του νεοναζισμού.«Μηδενική ανοχή στον νεοναζισμό, θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου» διακήρυξε ο πρωθυπουργός και χαρακτήρισε το «νεοναζιστικό κόμμα ντροπή για οποιαδήποτε χώρα» και για την Ελλάδα που έχασε το 10% του πληθυσμού της κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Πρόσθεσε ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στην φυλακή, πολλά στελέχη της έχουν συλληφθεί, και υπογράμμισε ότι «η Δημοκρατία με σεβασμό στους νόμους είναι ισχυρότερη από τον εξτρεμισμό».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ κάνοντας λόγο για «στρατηγική σχέση μακράς πνοής», η οποία βασίζεται στις κοινές αξίες, στην μακρά ιστορία των δύο χωρών αλλά και στο ότι αποτελούν πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή. Ειδική αναφορά έκανε στις μεγάλες ενεργειακές πηγές που υπάρχουν στις δύο χώρες και που μπορούν να αποτελέσουν την βάση για κοινή εκμετάλλευση στην παραγωγή και στην διακίνησή τους.

Ο κ. Σαμαράς θύμισε ότι στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 η Ελλάδα έκανε ένα τολμηρό βήμα αναγνωρίζοντας το Ισραήλ όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.
newpost

hellas-now.com