Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΚΡΑΒΑΣ, ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ "ΝΕΑΡΟΙ"...!!!

ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ...Δύο νεαροί ηλικίας 17 και 18 ετών συνελήφθησαν για καταστροφές και εμπρησμό που προκάλεσαν στις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος στα Πατήσια


Οι συλληφθέντες επιπλέον κατέβασαν από τον ιστό την ελληνική σημαία την οποία πέταξαν στο προαύλιο. Εις βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα του «εμπρησμού», των «διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς» και της «προσβολής συμβόλων του ελληνικού κράτους».

Στις 17 Οκτωβρίου οι δύο νεαροί, ο ένας εκ των οποίων είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με ένα μαύρο πανί , παραβίασαν την εξωτερική πόρτα προαυλίου χώρου του σχολικού συγκροτήματος της «Γκράβας» στα Πατήσια και εισήλθαν στο εσωτερικό χώρο κτιρίου που στεγάζονται δύο Λύκεια. Κατευθύνθηκαν στο ισόγειο και προκάλεσαν φθορές σε έξι αίθουσες διδασκαλίας, στην πόρτα αίθουσας γυμναστικής και σε πόρτα αποθήκης. Στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου έσπασαν τους υαλοπίνακες αίθουσας διδασκαλίας, παραβίασαν την θύρα εισόδου των γραφείων των καθηγητών, έσπασαν τους υαλοπίνακες του γραφείου και προκάλεσαν εμπρησμό.

Δεν σταμάτησαν ούτε εκεί. Ανέβηκαν και στο δεύτερο όροφο και έσπασαν τους υαλοπίνακες δύο αιθουσών διδασκαλίας. Αφαίρεσαν από τον ιστό την ελληνική σημαία, την οποία πέταξαν στον προαύλιο χώρο.

Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6 γραμμαρίων καθώς και το κομμάτι υφάσματος με το οποίο κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλεια Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
stoxos.gr