Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Ρόμπα η Σκοπιανή εφημερίδα Dnevnik – Δημοσίευσε παραποιημένα στοιχεία για το ΜακεδονικόΑκόμα μια άθλια προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας είχαμε σε Σκοπιανά ΜΜΕ. Σε άρθρο της σκοπιανής εφημερίδας Dnevnik, παρουσιάζεται ένας Τούρκος αξιωματούχος ως υποτιθέμενος “ειδήμονας” για το Μακεδονικό.

Ο Τούρκος υποτίθεται ό,τι έχει συγγράφει κάποιο βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο… “Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική“.

Τα επιχειρήματα που αντιτάσσει απέναντι στην ιστορική αλήθεια κυμαίνονται από αφελή ως εντελώς αστεία. (“Αν ο Φίλιππος Β’ ήταν Έλληνας γιατί τότε σκότωνε Έλληνες;”)
Στο άρθρο της Σκοπιανής εφημερίδας δημοσιεύονται στοιχεία από την απογραφή του Χιμλί Πασά και της επιτροπής Carnegie.
Όμως τα δημοσιευμένα στοιχεία της Σκοπιανής εφημερίδας είναι παραποιημένα (φώτο), καθώς στην πραγματικότητα ποτέ δεν έγινε αναφορά, τόσο από την απογραφή του Χιμλί Πασά , όσο και από την επιτροπή Carnegie για δήθεν “εθνικά μακεδόνες”.
Αντίθετα οι πρόγονοι των σημερινών Σκοπιανών αναφέρονταν ρητά ωςΒούλγαροι.
Τα στοιχεία του πορίσματος της επιτροπής Carnegie μπορείτε να το διαβάσετε στην σελίδα 115 εδώ.

Τμήμα Ειδήσεων | History-of-Macedonia.com