Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

H ANAΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΑΤΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.

*ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ 106 ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 193 ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.

*ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ,ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ, ΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΤΗΝ ΓΟΥΙΑΝΑ, ΤΗ ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΤΟ ΕΛ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ, ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

*ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΖΟΥΝΕ 112 ΕΒΡΑΙΟΙ.ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

*ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΕΞ, ΕΝΩ ΜΕΣΩ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.

*Η ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ , ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

*ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ…ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ , ΟΠΩΣ Η ΒΑΣΚΩΝΙΑ, Η ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ, Η ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ, Η ΑΡΑΓΩΝΙΑ ΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ.

drougos
hellas-now.com