Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ HABERTURK "Οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά για αερομαχίες" !!

Ένα δημοσίευμα που περισσότερο εναπόκειται στον τομέα των επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου, γαι τις δυνατότητες της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκε στην τουρκική εφημερίδα Habertürk.
Η τουρκική εφημερίδα Habertürk ισχυρίζεται πως η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες στο Αιγαίο λόγω οικονομικής κρίσης. 
« Ο Έλληνας δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες καθώς μια απογείωση κοστίζει 10.000 Ευρώ» είναι ο τίτλος της Habertürk που γράφει πως «από την 1η Ιουλίου και μετά οι Έλληνες δεν παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας»!
Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως « στην ιστοσελίδα της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας από την 1η Ιουλίου δεν υπάρχει καμία αναφορά για 'παραβίαση εναέριου χώρου'. Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν συνδέουν την εξάλειψη των 'παραβιάσεων' με την οικονομική κρίση της Ελλάδας». 
Η Ηabertürk γράφει πως κάθε απογείωση ενός F-16 κοστίζει 10.000 Ευρώ, του Mirage-2000 11.000 Ευρώ. Η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει πως το 2012 η Ελλάδα ξόδεψε 20 εκατομμύρια Ευρώ και σχολιάζει πως «τώρα αυτά τα χρήματα φαίνεται πως δεν υπάρχουν».
Φυσικά είναι πάγια τακτική των Τούρκων να θεωρούν τις δικές τους παραβιάσεις, βόλτα στο δικό τους εναέριο χώρο, και τις αναχαιτήσεις μας ως παραβιάσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr