Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Δένδιας: Θα καταπολεμήσουμε τις Εθνικιστικές ιστοσελίδες - Όχι βέβαια το Indymedia...Επεκτείνει και στο ίντερνετ τον κατάλογο με τα υποψήφια θύματα των –κατά σιωνιστική παραγγελία- διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, ο κόντε-Δένδιας. Να και η προαναγγελία:
«Να υπάρξει ειδική μέριμνα για την καταπολέμηση της δράσης νεοναζιστικών ομάδων στο Διαδίκτυο, ...οι οποίες προτρέπουν ευθέως σε κακουργηματικές πράξεις, ζήτησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας από την αρμόδια υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Την εντολή έδωσε ο υπουργός στη διάρκεια ευρείας υπηρεσιακής σύσκεψης που συγκάλεσε στο υπουργείο, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων δημόσιας τάξης στο κέντρο της Αθήνας.
«Μόνο τα εντεταλμένα όργανα του κράτους είναι αρμόδια για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας. Οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης των αρμοδιοτήτων τους από οιονδήποτε δεν μπορεί να γίνει ανεκτή», επανέλαβε ο κ. Δένδιας».
Φυσικά, ο ρέκτης υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ δεν είπε κουβέντα για το Indymedia, το οποίο εκπέμπει ΠΑΡΑΝΟΜΑ μέσα από Ε.Μ. Πολυτεχνείο, και προς το οποίο αποστέλλονται όλες οι προκηρύξεις των τρομοκρατών, ενώ με καθημερινά δημοσιεύματά του προτρέπει σε σωρεία κακουργημάτων. Προφανώς, ο κόντες δε θέλει να χάσει έναν πολύτιμο σύμμαχο στον… αντιφασιστικό αγώνα!
ethnikismos.net