Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΣΤΟ MEGA ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΤΑΓΙΕΡ Η ΤΡΕΜΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ


Με τη "Χρυσή Αυγή" δεν τα είχαμε ποτέ καλά. Μάλιστα με κάποιους από τους βουλευτές της σε εκπομπές του ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχαμε παρεξηγηθεί.

Ο Παναγιώταρος θυμάται καλά το "μποξ" που παίξαμε στην υπόθεση Σχορτσιανίτη, ο Μιχαλολιάκος θυμάται καλά το ματς που ρίξαμε για τον "Μαύρο Πάνθηρα", Μιχάλη Τσέγκε, που απειλούσε με γδικιωμό ως αντίποινα για τα πογκρόμ στους λαθρομετανάστες.

Ποτέ όμως δεν χαρακτηρίσαμε κατηγορούμενους ως "φονιάδες", "εγκληματίες", "δολοφόνους". Στοιχειώδεις κανόνες της Ποινικής Δικονομίας απαιτούν σεβασμό στους θεσμούς όσο σκληροί και άτεγκτοι πολλές φορές είναι αυτοί.

Κάποιοι τα καταπάτησαν όλα. Τώρα θα υποστούν τις συνέπειες. Έρχονται αγωγές και μηνύσεις. Και απ'οτι φαίνεται εκεί στο ΜΕΓΚΑ, τον φυσανε τον παρά. Πάντως είναι ένα θέμα για το ΕΣΡ ο τρόπος αντιμετώπισης κατηγορούμενων από το συγκεκριμένο κανάλι. Όσο για το βραδυνό δελτίο; Μάλλον πάνε όλοι εκεί με πλερέζες και μαύαρα παπιγιόν. Σαν τα "κοράκια".

makeleio.gr