Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Σφοδρή Κριτική Β.Θάνου Κατά Παρουσιαστών MEGA


 Αποδοκίμασε έντονα τους “δημοσιογράφους ανακριτές” των καναλιών για το δηλητήριο που εκτόξευσαν κατά των ανακριτών στην υπόθεση της δίωξης των βουλευτών και στελεχών της ΧΑ, η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου πριν από λίγο στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Η Βασιλική Θάνου χρησιμοποίησε φράσεις δημοσιογράφων και σχολιαστών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega (Πρετεντέρη, Ο.Τρέμη, κλπ) φωτογραφίζοντας με αυτόν τον τρόπο αυτούς “που επιτέθηκαν στη Δικαιοσύνη την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα”, όπως χαρακτηριστικά η ίδια είπε.

Η Β. Θάνου αποκάλυψε ότι σε λίγο θα κατέβει στο γραφείο του ανακριτή Γεωργουλέα για να του εκφράσει την εκτίμηση και την στήριξή της…

Να το κάνει. Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι το φρούριο της Δημοκρατίας. Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν άλλη ελπίδα πέρα από την Δικαιοσύνη, σήμερα.

defencenet.gr