Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Εβραϊκός Τύπος: Πρέπει να δολοφονηθεί ο αρχηγός της MiT


Ο δημοσιογράφος του JewishPress, ο Yori Yanover σε άρθρο του ισχυρίζεται ότι ο Τούρκος επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Hakan Fidan, πρέπει να δολοφονηθεί.

Στο άρθρο του ο Yanover αναφέρει: «Εάν κάποιος αξίζει να βρεθεί σε ειδική έκπληξη ένα πρωί με το αυτοκίνητό του, αυτός είναι ο (Hakan) Fidan, ο Τούρκος επικεφαλής της κατασκοπείας. Είναι το άτομο κλειδί του Ερντογάν, ο οποίος εισήχθη στη MiT, το 2010».Η σχετική αναφορά έγινε με τη δημοσίευση του David Ignatius στην εφημερίδα Washington Post για την παράδοση στην Τεχεράνη ονομάτων πρακτόρων του Ιράν που συνεργάζονταν με το Ισραή, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ, Jen Psaki δήλωσε την Πέμπτη ότι οι ΗΠΑ και η Τουρκία συνεχίζουν να συνεργάζονται στενά στο επίπεδο των μυστικών υπηρεσιών, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με το δημοσίευμα της προδοσίας των Ιρανών πρακτόρων.

lithosfotos
hellas-now.com