Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

O Aλέν Ντελόν μαζί με την Μαρίν Λεπέν και το Εθνικό Μέτωπο

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία, για πρώτη φορά το «Εθνικό Μέτωπο» της Μαρίν Λε Πεν βρίσκεται στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν μια αλματώδη άνοδο με ποσοστό 24%, που προηγείται με δυο μονάδες από το δεξιό κόμμα «Ump» που συγκεντρώνει 2% και με πέντε

από τους Σοσιαλιστές που έχει μόλις το 19% των προτιμήσεων των Γάλλων ψηφοφόρων.Με τις Ευρωεκλογές της Άνοιξης του 2014 να πλησιάζουν, η Γαλλία φαίνεται να ανησυχεί με την επιρροή της Λε Πεν και την άνοδο του κόμματός της, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.


Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός, δήλωσε την συμπάθειά του προς το «Εθνικό Μέτωπο», ενώ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε για το εβδομαδιαίο περιοδικό «Nouvel Observateur» δεν έκρυψε τη χαρά του αναφωνώντας «Επιτέλους!».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Ντελόν ανέφερε πως: «Το Εθνικό Μέτωπο είναι απολύτως σταθερό στις θέσεις του. Ο κόσμος δεν αντέχει πια τα παλιά κόμματα και τον τρόπο που μιλάνε και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα. Αυτό που θέλουμε είναι δράση».


http://koinosparanomastis.blogspot.gr