Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Toυρκικός Τύπος: «Nαι, επιχείρησαν πραξικόπημα»


«Ναι επιχείρησαν να κάνουν πραξικόπημα» είναι ο τίτλος της Sabah. 
H τουρκική εφημερίδα γράφει πως το Εφετείο στην Τουρκία είπε την τελευταία λέξη και επικύρωσε τις ποινές των στρατηγών και άλλων αξιωματικών που είχαν καταδικαστεί για το σχέδιο Βαριποπούλα. «Ετσι επικυρώθηκε πως η Βαριοπούλα δεν ήταν ένα απλό σχέδιο στα χαρτιά αλλά ένα σχέδιο πραξικοπήματος για την ανατροπή της κυβέρνησης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης( AKP)” γράφει η Sabah.«Τελείωσε το παιχνίδι του πραξικοπήματος- το Εφετείο έβαλε τέλος στη στρατιωτική κληρονομιά » είναι ο τίτλος της Akşam. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως «το Εφετείο με την ομόφωνη επικύρωσε τις ποινές και έβαλε τέλος στην περίοδο των πραξικοπημάτων. Η απόφαση επικυρώνει πως κάποιοι στρατηγοί με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης είχαν δημιουργήσει μια νέα δομή μέσα στο στρατό».

«Αυτή είναι η Βαριοπούλα του «ειδικού» Εφετείου» είναι ο τίτλος της Cumhuriyet.
«Το Εφετείο επικύρωσε τις άδικες αποφάσεις των ειδικών δικαστηρίων, παρά τις εκθέσεις πως πολλά από τα στοιχεία, τα πειστήρια που παρουσιάσθηκαν στις δίκες ήταν πλαστά και παρόλο που στις δίκες παραβιάστηκαν πολλές διαδικασίες» γράφει η τουρκική εφημερίδα. H τουρκική εφημερίδα τονίζει πως η απόφαση του Εφετείου ήταν ομόφωνη και οι 237 αξιωματικοί από σήμερα χάνουν τα αξιώματα τους.

briefingnews
hellas-now.com