Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ... ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΗΝ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΑΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ....


Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά σε μια μικρή Ινδή η οποία παντρεύτηκε σε ηλικία 4 ετών, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια... έγγαμου βίου παίρνει διαζύγιο!
Ο λόγος για την Φατίμα Μάνγκρε, η οποία μετά από απόφαση του πατέρα της ντύθηκε νυφούλα πριν καν πάει σχολείο, παίρνοντας για σύζυγο έναν 14χρονο. Όπως ήταν φυσικό βέβαια, αυτός ο κατά συνθήκη γάμος δε θα μπορούσε να κρατήσει για πολύ καθώς οχτώ χρονών πια, η Φατίμα ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο. Η απόφαση ανήκει και πάλι στον πατέρα της, ο οποίος αντιλήφθηκε το λάθος του μετά από τέσσερα χρόνια και θέλει να γλιτώσει την κορούλα του.

Ο τραγικός πατέρας βέβαια δεν πρόλαβε να κάνει πράξη την επιθυμία του, καθώς τον πρόλαβε στο νήμα ο συμπέθερος! Η άλλη πλευρά λοιπόν κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου γιατί ενώ ο γαμπρός ζήτησε από τη νύφη να ζήσουν επιτέλους μαζί, ο πατέρας της αρνήθηκε να την αποχωριστεί πριν γίνει 18, κάτι που εξόργισε την οικογένεια του γαμπρού.

Η υπόθεση από την στιγμή που έγινε γνωστή άρχισε να απασχολεί τις ινδικές αρχές, οι οποίες αφήνουν αιχμές για τον πατέρα της Φατίμα και την απόφασή του να την παντρέψει. Από την πλευρά της η 8χρονη κέρδισε μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες καθώς πρόκειται για την μικρότερη διαζευγμένη γυναίκα του κόσμου.

stoxos.gr