Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Έχουμε τέτοιες κοινότητες στην Ελλάδα; Ποιός γνωρίζει αν υπάρχουν τέτοιες ομάδες ανάμεσα των λαθρομεταναστών;

Σερβία: «Τουρκικό ίδρυμα χρηματοδοτεί Ουαχαμπίτες για να πολεμήσουν στη Συρία»

Σύμφωνα με δηλώσεις προς τη «Φωνή της Σερβίας», ανθρώπου που πρόσκειται στις σερβικές μυστικές υπηρεσίες, αυξήθηκε η χρηματοδότηση προς τις μεμονωμένες κοινότητες των Ουαχαμπιτών σε σερβικές περιοχές, όπως είναι η Γκόρνιο Μάοτσι, Γκόρνιο Ντούμνιτσα και Όσβαμα, προκειμένου να αποστείλουν μαχητές προς τα πεδία των μαχών του κόσμου.
Οι μουσουλμανικές κοινότητες των Ουαχαμπιτών υποστηρίζουν την αποστολή μαχητών για τζιχάντ –ιερό πόλεμο, χρηματοδοτούμενες από πηγή που έχει έδρα τη Βιέννη.

Ουσιαστικά, πρόκειται για «οικονομικές ενέσεις» του τουρκικού Ιδρύματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ελευθεριών και Ανθρωπιστικής Βοήθειας, γνωστού ως Internationale Humanitare Hilforganisation (IHH), όπως ανέφερε ο άνθρωπος των σερβικών μυστικών υπηρεσιών.


«Έχουν παρατηρηθεί, αυξημένες ταμειακές ροές στην κοινότητα Ουαχάμπι τον τελευταίο καιρό, με μοναδικό σκοπό την πρόσληψη αγωνιστών τζιχαντιστών από άτομα που έχουν στην πρόνοιά τους, για να τα στείλουν στα πεδία των μαχών του Αφγανιστάν και της Συρίας», ανέφερε η πηγή.

Τα χρήματα τα μεταφέρονται από άτομα με γερμανικά διαβατήρια ή σουηδικά διαβατήρια με καταγωγή από το Σάντζακ, το Κοσσυφοπέδιο που ζουν και εργάζονται στο Λουξεμβούργο, σημειώνεται χαρακτηριστικά.πηγη