Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ!Άρθρο με τίτλο «Τα πολλαπλά πρόσωπα του φασισμού συναντιούνται στο viva la muerte!», έγραψε στη φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχάλης Βασιλάκης, γραμματέας του ΕΑΜ (Εργατικού Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου) – πρόκειται προφανώς για μια ακόμα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο άρθρο υποστηρίζει –μεταξύ άλλων- εμμέσως πλην σαφώς ότι ο αναρχοκομμουνιστής ληστοτρομοκράτης Μαζιώτης χειραγωγήθηκε από τους Λαζαρίδη και Δένδια για να δολοφονήσει –αυτός ή κάποιος από τους υπόλοιπους της συμμορίας του- τους δύο χρυσαυγίτες στο Ν. Ηράκλειο. Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Όμως οι εκτελεστές των μελών και στελεχών της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο δεν είναι οι αποκλειστικοί, οι μοναδικοί και ίσως οι κυρίως υπεύθυνοι των τρομοκρατικών δολοφονιών. Το «Νέο Ηράκλειο» είχε προκλητικά προαναγγελθεί και πολιτικά επιδιωχθεί από την επαύριον κιόλας της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από τα ενδότερα του Μεγάρου Μαξίμου, τον υπουργό Δένδια και τα συστημικά μίντια. Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου Χ. Λαζαρίδης, εμπνευστής της θεωρίας των δύο άκρων, δήλωνε, πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα στις τσιμεντένιες πλάκες των πεζοδρομίων της Αμφιάλης, ότι θα ακολουθήσει κι άλλο αίμα!!! Από το άλλο άκρο φυσικά. Ο υπουργός Δένδιας ανακάλεσε από την αφάνεια τον Μαζιώτη, για να τον “λοιδορήσει” ουσιαστικά για την αδράνεια του τη στιγμή που δολοφονούνται οι “δικοί” του! Τα γνωστά κρατικοδίαιτα μίντια, με προσωπογραφία του χάρου ως σήμα, της «οργάνωσης ανώνυμους» να καλύπτει όλη την οθόνη της τηλεόρασης, πρόβαλαν σε μετάφραση από την αγγλική προκήρυξη κάλεσμα για τη δολοφονία φασιστών και ναζιστών!».

ethnikismos.net