Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟ FACEBOOK...!


Μετά τις δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του STAR, ο Νότης Σφακιανάκης, επανήλθε με νέο κείμενο στη σελίδα του στο Facebook, σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ..!!


ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΤΛ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΤΛ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΦΑΤΕ 500 ΦΟΡΟΥΣ , ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ , ΝΟΜΟΥΣ , ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ , ΟΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΜΕΝΟΙ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΧΑΖΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.(ΑΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Χ@@@ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,,, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ@@@@ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΔΩ? ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ! Η ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΧΕΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!
mhnpetaslefta.blogspot.gr