Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΑ... "Πυραυλική φωτιά" στο Πεδίο Βολής Κρήτης από S-300PMU1, HELLFIRE, PENGUIN !!

"Παίρνει φωτιά" το Πεδίο Βολής Κρήτης από τις 25 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου: Από 25 έως 29 Νοεμβρίου διαδιεξαχθεί η διακλαδική άσκηση «Θαλάσσιος Γρύπας 2013», κατά την διάρκεια της οποίας θα διεξαχθούν βολές επιφανείας-επιφανείας και αέρος-επιφανείας εναντίον πλωτού στόχου.


Ταυτόχρονα η Πολεμική Αεροπορία τίθεται σε ετοιμότητα για να είναι έτοιμη να αποτρέψει προσπάθειες καταγραφής της όλης επιχειρησιακής διαδικασίας.
Στην άσκηση, η οποία θα γίνει σε συνδυασμό με την άσκηση «ΟΡΜΗ 4/13» του Πολεμικού Ναυτικού, έχουν προγραμματιστεί βολές:
>AGM114 HELLFIRE από Ε/ΕΠ ΑΗ-64 APACHE του ΣΞ
>PENGUIN ΜΚ-2 MOD3 από ΤΠΚ του ΠΝ
>AGM-65G Mavericj και GPU-12 από F-4E και F-16 της ΠΑ
Ερωτήματα η ετοιμότητα των βλημάτων PENGUIN ΜΚ-2 MOD3 που επανειλημμένα έχουν προκαλέσιε προβλήματα σε ότι αφορά την ετοιμότητά τους...
Ακολουθεί στις 11 Δεκεμβρίου η μεγάλη στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά για την Πολεμική Αεροπορία: Η βολή αποδοχής των S-300PMU1 που θα σημάνει την ένταξη του κορυφαίου αντιαεροπορικού συστήματος στο ΝΑΤΟ και στην περιοχή της Α.Μεσογείου (ακόμα δεν έχουν αφιχθεί στην Συρία τα συστήματα που έχουν παραγγελθεί).
Διαβάστε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί όλη την πραγματική ιστορία από την ώρα που αναγγελθηκε η απόκτησή του από την Κύπρου, μέχρι την στιγμη σήμερα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr